Olu Denizin matkaopas

Olu Denizin matkaopas

Olu Deniz on yksi Turkin parhaista rannoista, ja se sijaitsee aivan kauniin sinisen laguunin vieressä. Lomakeskus sijaitsee lähellä suosittuja Marmariksen ja Fethiyen lomakohteita Turkin Dalamanin alueella. Olu Deniz tarjoaa täydellisen rantaloman täydellisessä paikassa. Vuonna 2011 ranta sai palkinnon Euroopan johtavasta rannikkopaikasta ja se oli myös ehdolla maailman johtavaksi rantakohde-palkinnoksi. Kauniiden rantojen lisäksi Olu Deniz on yksi maailman parhaista varjoliitoalueista ja kiehtovista muinaisista paikoista. Kaunis turkoosi laguuni on suojattu kansallispuisto, joka sopii rentoutumiseen auringossa ja uimiseen lämpimissä matalissa vesissä.

Lomakeskus tarjoaa erilaisia ​​vesiurheilumahdollisuuksia, kuten snorklausta, purjelautailua, vesihiihtoa, meripyöräilyä, melontaa ja polkuveneitä. Sukellusfaneille on lähellä Fethiyen sukelluskouluja.

Koska lomakohteet ovat vakaat ja tuulet ovat hellävaraisia, Olu Deniz on erittäin suosittu varjoliidin, ripustajien ja parascendereiden joukossa, jotka tulevat lomakeskukseen upeista näkymistä. .

Kävelijöille ja pyöräilijöille on rannikkoreittejä tai merkittyjä polkuja, jotka vievät sinut vuorille.

Olu Deniz on täydellinen kohde milloin tahansa vuoden aikana ja on suosituin toukokuussa, kesäkuussa, syyskuussa ja lokakuussa, jolloin lämpötila saavuttaa 20-luvun korkean ja miellyttävän kosteuden. Heinä-ja elokuussa lämpötila on noin 32 ° C. Meri on lämpimimmillään heinäkuusta syyskuuhun.

Vastaa